Formidabel UltraLow

Spoznajte postelje Formidabel UltraLow

NEGOVALNA POSTELJA

Formidabel UltraLow

Negovalna postelja UltraLow je najnovejši izdelek v seriji Formidabel. Združuje vse vrhunske rešitve in funkcije, ki poskrbijo za največji možni občutek dobrega počutja za uporabnike.

Zelo nizek položaj ležišča blizu tal in edinstvena stranska zaščita Unique zagotavljata odlično varnost oskrbovancev in bolnikov, pri čemer jim še vedno omogočata svobodo in neodvisnost.

Poleg tega ta model negovalnih postelj odlikuje visoka stopnja prilagodljivosti in hkrati zanesljivosti pri načrtovanju oskrbe.

Izredno nizka negovalna postelja

Ležalno površino postelje UltraLow je mogoče spustiti posebej nizko in doseči višino le 15 cm od tal. S svojo varno bližino tal močno prispeva k preprečevanju padcev in posledično poškodb brez uporabe kakršnih koli omejevalnih ukrepov.

Prilagodljiva in varna negovalna postelja

Zahvaljujoč edinstveni stranski zaščiti Unique in optimalno usklajenim modulom se negovalna postelja UltraLow ponaša z dovršeno ponudbo prvovrstnega ogrodja in dodatne opreme. Plošče in stranske zaščitne elemente je mogoče zamenjati hitro, enostavno in brez orodja ter posteljo tako prilagoditi individualnim potrebam uporabnika.

Za dodatno mero varnosti je poskrbljeno s stransko zaščito Unique, ki zaradi svoje brezstopenjske nastavljivosti služi kot varna pomoč pri vstajanju iz postelje, njen oprijem na ravni vzmetnice pa lahko deluje kot kognitivni signal, ki opozarja na nevarnost padca iz postelje.

Osnovne značilnosti

4-delna ležalna površina

Kovinske letvice, širine 90 cm

Dvojna kolesca Ø 50 mm

S plastičnim pokrovom

Nastavitev naklona/višine vzglavja in vznožja

Višinska regulacija postelje

15-80 cm

Daljinski upravljalnik

Scenario

2 + 2 zavorni sistem

Posteljni podaljšek

Integrirani, brez uporabe orodja

Varna delovna obremenitev

225 kg

Enostavno in prilagodljivo

Stranski zaščitni elementi Unique so enostavno zamenljivi

Zahvaljujoč njihovi jasni, samoumevni funkciji je mogoče vsak element Unique namestiti z zelo malo truda in brez kakršnega koli orodja.

Obseg in velikost lahko prilagodimo potrebam zaščite v različnih situacijah, s čimer dosežemo najvišjo stopnjo varnosti ter hkrati največjo količino svobode.

Najboljši spremljevalec

Nočna omarica FMN 204

Nočna omarica FMN 206

Nočna omarica FMN 210

Več različic negovalnih postelj

Formidabel First

Formidabel Pro

Formidabel Eco