Inovativne rešitve z gumbi

Ročni upravljalnik Scenario

SCENARIO

Ročni upravljalnik Scenario

Dobre rešitve delujejo gladko in brez težav. Ročni upravljalnik Scenario olajša dnevno rutino stanovalcev in oskrbovancev kolikor je le mogoče z enostavnim pritiskom na gumb.

Preprosto upravljanje negovalne postelje

Enostavno razumljivi simboli na ročnem upravljalniku pomagajo uporabniku, da intuitivno nadzoruje vsakodnevne situacije in položaj postelje prilagaja trenutnim potrebam.

Scenarije, kot je iskanje udobnega položaja za sprostitev, položaj za spanje ali doseganje prave višine za enostavno vstajanje iz postelje, je mogoče prednastaviti in nato izbrati le z enim gumbom, ki bo vse dele postelje avtomatsko nastavil v željeni položaj.

Večja kakovost življenja in razbremenitev pri delu

Zaradi izjemne preprostosti uporabe in funkcije shranjevanja določenih položajev postelje (scenarijev) predstavlja ročni upravljalnik Scenario občutno razbremenitev za negovalce ter hkrati večjo neodvisnost in posledično višjo stopnjo socialne integracije za tiste, ki potrebujejo oskrbo.

Nastavljiv program za stanovalce deluje skupaj s programom oskrbe in programom zaklepanja ter tako zagotavlja varno delovanje naprave.

Na kratko –  govorimo o večji kakovosti življenja in več užitka pri delu, kar predstavlja neprecenljivo prednost, sploh če upoštevamo izzive pri iskanju in ohranjanju strokovnega osebja.