Funkcije udobja

Individualno prilagodljive rešitve

POSTELJNI PODALJŠKI BREZ UPORABE ORODJA

Prilagodljive rešitve za vsakega posameznika

Vsak uporabnik negovalne postelje je drugačen. Zato je še toliko bolj pomembno, da je negovalno posteljo mogoče enostavno in hitro prilagoditi individualnim potrebam in razmeram.

Način, na katerega lahko podaljšamo dolžino postelj Formidabel First in UltraLow brez kakršnega koli orodja, je odličen primer, kako so lahko dobre rešitve tudi zelo preproste.

Vgrajena funkcija podaljšanja postelje

Bistvenega pomena je, da je mogoče negovalno posteljo hitro in enostavno prilagoditi višini vsakega oskrbovanca ali bolnika. Zahvaljujoč vgrajeni funkciji podaljšanja postelje, ki spada pod standardno opremo, je mogoče vse modele negovalnih postelj Formidabel enostavno podaljšati.

Podaljšanje postelje brez uporabe orodja

Pri modelih First in UltraLow, ki sta na voljo s stransko zaščito Unique, lahko posteljo podaljšamo brez kakršnega koli orodja, kar vodi k še večji fleksibilnosti in prihrani veliko časa. S praktičnim sprostitvenim mehanizmom je namreč mogoče ta dva modela hitro in enostavno podaljšati iz 2 metrov dolžine na 2,10 metra ali celo do 2,20 metra.

V primerih, ko negovalno posteljo uporabljajo različni stanovalci ali pacienti, lahko na tak način posteljo hitro prilagodimo, s čimer je novemu uporabniku postelje takoj zagotovljeno največje udobje.