Oprema in dodatki

za postelje Formidabel

Dvignite raven varnosti in udobja

Sistemi stranske zaščite

Stranske zaščite Unique, Solid in Basic so izredno enostavne za pritrjevanje in uporabo, prilagajajo se individualnim potrebam oskrbovancem ter jim nudijo zanesljivo varnost brez nepotrebnega omejevanja svobode.

Ročni upravljalnik Scenario

Dobre rešitve delujejo gladko in brez težav. Ročni upravljalnik Scenario olajša dnevno rutino stanovalcev in oskrbovancev kolikor je le mogoče z enostavnim pritiskom na gumb.

Digitalne rešitve

V kombinaciji z negovalno posteljo Formidabel lahko uporabne digitalne rešitve, kot je sistem Safer Exit, močno olajšajo delo negovalcev in izboljšajo varnost in kakovost življenja oseb, ki potrebujejo nego.

Vzmetnice

Vsi modeli vzmetnic FMB care so posebej prilagojeni okolju nege. Uporabnikom nudijo izjemno udobje in podporo, hkrati pa izpolnjujejo vse higienske norme, ki jih zahteva negovalna situacija.

Posteljni podaljški

Vsak uporabnik negovalne postelje je drugačen. Zato je še toliko bolj pomembno, da je negovalno posteljo mogoče enostavno in hitro prilagoditi individualnim potrebam in razmeram.

Ostali dodatki

Dvižni drogovi s trapezom, bralne svetilke, pripomočki za zaščito postelje pred udarci in poškodbami. To so dodatki, ki bodo vsako posteljo Formidabel naredili še bolj funkcionalno, varno in udobno za uporabo.